Hirdetés

LawBreakers - ma kezdődik a nyílt béta

|

Cliff Beszinski új játéka nyáron debütált, de előtte még mindenkinek lesz lehetősége kipróbálni az arena shootert.

Hirdetés

Az izgalmas játékmenettel rendelkező LawBreakers-ben nem csak a pontos célzás számít, hanem az is, milyen ügyesen tudunk mozogni a változatos pályákon. Az Unreal Tournament és Gears of War játékokon is dolgozó tervező legújabb alkotását pedig most néhány napig mindenki ingyen játszhatja.

Hirdetés

Magyar idő szerint este 18:00-kor rajtolt el a nyílt tesztfázis, és egészen július 5-ig lesz elérhető, mindössze egy Steam accountra van szükségünk, és már kezdődhet is a móka. A bétában két map, a Sierra Nevada hegységben található Vertigo, és a pontfoglalós Uplink lesz játszható, emellett pedig egy különleges, a bétatesztelésért járó fegyvermatrica is jár azoknak, akik a következő pár napban belépnek.

A LawBreakers augusztus 8-án jelenik meg PC-re és PS4-re, és ha tervezitek a vásárlást, akkor most érdemes lehet kipróbálni előtte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)