Hirdetés

Lawbreakers - hihetetlenül gyenge a rajt, de Cliff Bleszinski nem aggódik

|

A játék atyja szerint nem sietnek sehová, hosszú időre terveznek, apránként fogják felépíteni a játékosbázist.

Hirdetés

A múlt héten jelent meg Cliffy B új arena shootere, a Lawbreakers, ami a nyílt béták után sem tudott hatalmas tábort maga mögé gyűjteni. A Steam statisztikái alapján átlagosan 1500-an vannak a szervereken, ez pedig alacsonyabb, mint amit anno a Battleborn produkált, pedig ha valami, akkor az egy nagyon gyenge rajt volt.

De Cliff Bleszinski nincs elkeseredve amiatt, hogy a játék a vártnál gyengébben teljesít, szerinte ugyanis sokkal jobb egy olyan játék, ami idővel építi ki a bázisát, mint egy olyan, amiből rengeteg fogy, de aztán bezuhan:

Ahogy mondtam, ez egy maraton, nem pedig egy sprint. Inkább legyen egy alig hype-olt játék amibe aztán az emberek beleszeretnek, mint valami népszerű, ami aztán visszaüt. Tovább népszerűsítjük majd a dolgot, folyamatosan fejesztjük a játékot. Ha megnézed a League of Legendset, egy Warcraft 3 modból indult, aztán szépen lassan egy fantasztikus játékká nőtte ki magát.

Ti kipróbáltátok már a Lawbreakerst? Mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)