Hirdetés

LawBreakers - ezért nem jön egyelőre Xbox One-ra

|

Cliff Bleszinski igyekezett magyarázattal szolgálni azoknak a játékosoknak, akik értetlenül állnak a tény előtt, hogy PC-re és PlayStation 4-re jön a LawBreakers, de Xbox One-ra nem.

Hirdetés

A Boss Key Productions az E3-as PC Gaming Showra is magával vitte a LawBreakerst, de ennél sokkal fontosabb az egyel korábbi hír, miszerint PlayStation 4-re is jön a pörgős, multis FPS, azonban sokan nem elégedettek azzal, hogy csak erre a konzolra jelentették be. 

Hirdetés

A Gears of War atyja, Cliff Bleszinski korábban nem részletezte, hogy miért csak a PlayStation 4-et választották, ám az amerikai IGN-nek nemrég mégis elmondta az álláspontját: 

"Az Xbox rajongók nagyon pipák voltak rám Twitteren olyanokat írva, hogy "hátat fordítottál annak a konzolnak, amire felépítetted a karrieredet a Gears szériával". Én ezt nem feltétlenül így látom, mert számomra az alkalmazottaim az elsődlegesek. 65 munkatársam van, akik közül sokan családosok és biztosítanom kell a megélhetésüket. Amikor szembesültünk a ténnyel, hogy [a PC mellett] eleinte csak egyetlen konzolra tudjuk leszállítani, a PlayStation volt a logikus választás a hatalmas felhasználóbázisa miatt. Ez nem jelenti azt, hogy később sem tudjuk elkészíteni az Xbox XOXO - vagy hogyan hívják manapság - változatot."

A LawBreakers zárt bétája június 28-án rajtol el PC-n, majd 30-án megnyílnak a szerverek a többi játékos előtt is és egészen július 3-ig próbálgathatjuk majd a lövöldét. A PS4-es béta dátuma egyelőre még nem ismert, de mindkettőre itt jelentkezhettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)