Hirdetés

LawBreakers - megvan, hogy mikortól lehet bétázni

|

Az Unreal és a Gears of War szériák mögött álló kreatív elme, Cliff Bleszinski új stúdiójának élén valami olyasmire készül a LawBreakers című lövölde képében, amely felrázza kicsit a műfajt, de hogy mennyire, arról hamarosan a játékosok is megbizonyosodhatnak.

Hirdetés

Tavaly már többen is belekóstolhattak a LawBreakers pörgős, akciódús játékmenetébe az alfa teszt alkalmával, de hamarosan még szélesebbre tárulnak a kapuk a játékosok előtt. 

A Cliff Bleszinski vezette Boss Key Productions és a Nexon America kiadó bejelentették, hogy a LawBreakers zárt bétáját március 16. és 19. között tartják meg. A tesztelés során a felhasználók szembesülhetnek majd azokkal a változtatásokkal, amiket a fejlesztők az alfa résztvevőinek visszajelzései alapján eszközöltek: többek között tovább csiszolták a balanszot, fejlesztették a játékmenetet és új térképekkel bővítették. Itt jelentkezhettek rá. Ezenfelül a stúdió megerősítette, hogy ott lesznek a március 10-12. között zajló PAX Easten, ahol ízelítőt adnak majd a LawBreakers új tartalmaiból, ahogy erre a lenti videó is utal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)