Hirdetés

Kiderült, hogy mi a Layers of Fear alkotóinak titokzatos, új horrorjátéka

|

Annyira nem fog meglepni senkit a bejelentés, de a keményvonalas horror rajongói örülni fognak. Főleg az első trailernek.

Hirdetés

A Team Bloober még márciusban lebegtette be a Project Méliès néven készülő játékukat, amiről ma már kiderült, hogy valójában a Layers of Fear 2 fedőneve volt. Immár hivatalos: jön a pszichológiai horror folytatása.

Hirdetés

A lent látható bemutatkozó teaser trailer sok mindent nem árul el, de azt már tudjuk a fejlesztőktől, hogy a Layers of Fear 2 legalább tematikájában hasonló lesz, mint az első rész volt. Abban egy meggyötört művészt követtünk, aki szépen lassan elhagyta a józan eszét, mi pedig vele retteghettük végig ezt a nem túl kellemes folyamatot.

Hivatalos megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk, de a játék weboldala szerint valószínűleg 2019-ig kell majd várnunk rá. Várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)