Hirdetés

Ezúttal egy remek horrorjátékra csaphattok le teljesen ingyen

|

Nem árt sietni, elvégre csak péntekig tart az akció.

Hirdetés

Tavaly decemberben a Humble Bundle volt olyan kedves, hogy ingyenes Layers of Fearrel borzolta a horror zsáner rajongóinak idegrendszerét, de hála a legújabb Steam akciónak, azoknak sem kell szomorkodniuk, akik akkor esetleg lemaradtak volna.

Hirdetés

Június 15-ig ugyanis mindenki ingyen teheti rá a mancsait Steamen a Layers of Fearre, ami kétségtelenül az utóbbi évek egyik legizgalmasabb horror címe. Mindössze annyi a dolgotok, hogy ide kattintotok, majd ráböktök a "Játék telepítése" gombra. Ezután máris tiétek a zsákmány. Ne felejtsétek el a pajtásokkal is megosztani ezt a remek lehetőséget, zsákolja be mindenki annak rendje s módja szerint a Layers of Feart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)