Hirdetés

Ingyen megszerezhető az utóbbi évek egyik legjobb horrorjátéka

|

Na, máris itt van még egy ingyen játék, sose lesz vége ennek a borzalomnak.

Hirdetés

Épp pár órája szörnyülködtünk azon, mennyit dolgoztatnak minket a különböző digitális áruházak az ingyen játékaikkal, már elzsibbadt a karunk a kattintgatásban, sej, de nehéz, miért kell ezt csinálni.

Hirdetés

Most ismét a Humble Bundle kínoz minket, ezúttal a Layers of Fearrel, amihez még a betétdalok is járnak. A szürreális horrorjátékban egy festő tragikus, sötét múltját ismerhetjük meg festményein keresztül, őrületbe hajlóan. Aki az Amnesiát szerette, ezt is élvezni fogja. Windowson, Mac-en és Linuxon is megy, Steamen kell aktiválni, de ezt csak azután tudjátok megtenni, hogy ezen az oldalon rányomtatok a Free gombra (ami Add to Cartra változik, ha ráviszitek az egeret, de ne ijedjetek meg), majd ha kell, regisztráltok (ha a Humble-re már regisztráltatok egyszer, akkor most nem lesz rá ismét szükség), és befejezitek a 0 forintos vásárlást. Jó játékot, és reménykedjünk, hogy lesz egy kis pihenő, mert időnk sincs végigjátszani ezt a sok ingyen adott játékot, hát hogy lenne, HOGY?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)