Hirdetés

LCD 2.0

|

Az LCD kijelzők tarolnak, de azért még van hová fejlődniük. Egy új technológia alacsony fogyasztást és nagyobb fényerőt ígér.

Hirdetés

A folyadékkristályos (LCD) monitorok sikere nem véletlen: a jelenleg rendelkezésre álló megoldások közül ez a technológia adja a képminőség, ár és fogyasztás legjobb kombinációját. Ugyanakkor lenne még mit fejleszteni rajta, hiszen az LCD panelek mindössze 5-10 százalékát engedik át a háttérvilágítás teljes fényerejének, ugyanakkor egy noteszgép fogyasztásának 30 százalékáért felelősek.
A Microsoft és a Washington Egyetem kutatói most ismertették a "telescopic pixel" elnevezésű technológiát, mely a háttérvilágítás fényének 36 százalékát átengedi.

 

Az új technológiával a noteszgépek is tovább bírják >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)