Hirdetés

Lead and Gold - Lesántult a Fatshark lova

|

Egy kicsit később indulhatunk csak a vadnyugatra hancúrozni.

Hirdetés

Apróbb malőr történhetett a Fatshark stúdiónál, mert bejelentették, hogy multiplayerre kihegyezett vadnyugati lövöldéjük késik egy kicsit. Talán a túl jól sikerült szilveszteri party, vagy csak az év eleji depresszió az oka, de a Lead and Gold átcsúszott a második negyedévre.

Mielőtt azonban lóra pattanna mindenki, hogy csüggedten belelovagoljon a naplementébe, gyorsan közlöm, hogy elméletileg nem sok késésről beszélünk. Mivel pontos Lead and Gold dátum eddig sem volt, csak az volt tuti, hogy 2010 első negyedévében érkezik a játék, így a második negyedév eleje - az új hivatalos megjelenés - még belefér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)