Hirdetés

Ebben a rajongói League of Legends minijátékban Yasuót irányítva gyakorolhatjuk a kitérést

|

Ha úgy érzitek, hogy egy kicsit lomhák vagytok a Riot játékában, akkor most itt a remek lehetőség, hogy orvosoljátok ezt a problémát.

Hirdetés

A League of Legends meccsek során nemcsak arra kell figyelnünk, hogy megfelelően használjuk hősünket, hanem például az is fontos, hogyan helyezkedünk a pályán. Egy rajongó most összedobott egy apróságot, amivel a különféle varázslatok elől való kitérést gyakorolhatjuk.

Hirdetés

A böngészőben játszható League of Dodging nevű alkotásban Yasuót irányíthatjuk, és az a feladatunk, hogy a pályán mozogva elkerüljük Morgana lövedékeit. Minél tovább maradunk életben, annál több pontot gyűjthetünk be. A játék készítője ráadásul még egy kis segítséget is ad, ugyanis használhatjuk Yasuo Wind Wall képességét, amivel rövid ideig minden lövedéke blokkolunk, illetve a Flasht is használhatjuk, ha azonnal el szeretnénk ugrani egy felénk száguldó varázslat elől.

Ha kipróbálnátok a játékot, akkor látogassatok el ide.

Hány pontot sikerült összegyűjtenetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)