Hirdetés

Elárasztanak bennünket a League of Legends skinek

|

Ráadásul nem kizárólag a népszerű bajnokok fognak új kinézetekkel gazdagodni.

Hirdetés

A játékosok rengeteg hős közül választhatnak a League of Legendsben, és még ennél is több egyedi skin érhető el az egyes karakterekhez. Eddig minden évben elég sok kozmetikai cuccal bővült a játék, és szerencsére idén is megtartja ezt a jó szokását a Riot Games.

Hirdetés

Friss videóval jelentkezett a csapat, amiben Jonathan "Bellissimoh" Belliss, a játék egyik vezető producere osztotta meg a rajongókkal a skinekkel és eseményekkel kapcsolatos idei terveiket. Bellissimoh állítása szerint 2018-ban picivel több mint 80 új skint hoztak a játékosoknak, tavaly már sikerült átlépniük a 100-as határt, idén pedig megpróbálják a 120-at is maguk mögött hagyni, ami azt jelenti, hogy ismételten rengeteg újdonsággal fog bővülni a felhozatal. Feltéve persze, ha minden a tervek szerint halad.

A producer azt is elárulta, hogy a Riot gyakran azért adott több új kinézetet a népszerűbb bajnokoknak, mert elképesztően sok karakter van a játékban, és nehézséget okoz, hogy mindegyikkel ugyanakkora mértékben foglalkozzanak ilyen téren is. Azonban megígérte, hogy a 2020-as skinek között rengeteg olyat láthatunk majd, amelyet az elhanyagolt bajnokoknak szánnak. Említett is jó néhány olyan hőst, aki biztosan új kinézettel gazdagodik idén, ilyen lesz például Mordekaiser, Pantheon, Vel'Koz és Sion is.

Szerintetek melyik LoL-os bajnoknak vannak a legjobb kinézetei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)