Hirdetés

League of Legends - American Express bankkártyák jönnek

|

A League of Legends kultusz tovább terjeszkedik: érkeznek a LoL-os American Express bankkártyák, játékbeli extrákkal.

Hirdetés

A League of Legends hatalmas népszerűségnek örvend és a Riot tesz róla, hogy még sokáig fenn is maradjon ez a kultusz.

A Riot Gamesnek sikerült elérnie, hogy a profi League of Legends játékosok ugyanabban az elbírálásban és vízumban részesüljenek Amerika területén, mint a többi élsportoló, ezzel rengeteget téve az eSport jövőjéért, de ez még nem minden. A Riot lepaktált az American Express-szel, úgyhogy hamarosan piacra kerülnek az első League of Legends bankkártyák is.

Ez nem csak azt jelenti, hogy a játékból vett képekkel vannak ellátva a kis kártyák, hanem a tulajdonosaik extra Riot Pontokat (a játék pénzneme) kapnak bizonyos tranzakciók lebonyolítása után. Már a feliratkozásért jár 1000 RP, majd további 1000 az első 20 dolláros befizetésért, illetve még 10 000, ha összekötjük a bankszámlánkkal. Az utalásokért és az általános kártyahasználatért is jár majd bónusz, de erről majd csak a holnap esedékes kiadás után beszél a Riot. 

Dustin Beck, a Riot eSportért felelős vezetője az mondta, hogy "ezáltal mindenki láthatja, hogy milyen mélyen elkötelezettek a játékosok ezzel a játékkal szemben", majd hozzátette, hogy "nagyon fontos a lojalitás, a kapcsolattartás és egy hosszútávú partnerség".

Arról egyelőre nem tudunk, hogy a League of Legends kártya Magyarországon is elérhető lesz-e, de a holnap kezdődő kampány alatt mindent megtudunk majd a kezdeményezésről. Mit gondoltok a fentiekről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)