Hirdetés

A játékosok megválasztották a League of Legends legidegesítőbb karakterét

|

Azt hinnétek, hogy nincs hős, ami elvehetné Teemo pokoli trónját, pedig úgy néz ki, hogy a játék legújabb ADC-jének sikerült. A közösség majdnem fele kifejezetten utálja.

Hirdetés

A /r/LeagueofLegends kitett egy felmérést, ahol a játékosoknak meg kellett adniuk, hogy melyik ösvényen melyik karakter ellen utálnak játszani a legjobban. A listát magasan Aphelios vezeti, akit a 10 ezer résztvevő 39,98 százaléka jelölt a legidegesítőbb ADC-nek. Caitlyn lett a második, de az ő 15,03 százaléka sehol nincs az első helyezettre leadott szavazatszámhoz képest.

Hirdetés

Nyilván azért lett ennyire extrém Aphelios megítélése mert a karakterek a közelmúltban jelent meg, de az érkezése óta nerfért könyörögnek a játékosok, így azért van alapja az őszinte közutálatnak. A dzsungelben egyébként Shaco lett a leggyűlöltebb a maga 23,26 százalékával, a középső ösvényt Yasuo nyerte 18,58, a támogatói részleget pedig Pyke vitte el 11,71 százalékkal. A felső ösvényen persze még mindig Teemo a vezető 10,49 százalékkal, de vele kapcsolatban a közösség már Stockholm-szindrómában szenved.

Annoying Champion Survey Results from r/leagueoflegends

Egyébként a League of Legends első verziója óta mindig is azok voltak a legidegesítőbb ellenfelek, akik láthatatlanok voltak, vagy akiknek a képességeit nehéz volt a harc hevében felismerni és elkerülni. Ez így volt a Season 1-ben és valószínűleg így lesz a Season 42-ben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)