Hirdetés

League of Legends - az HBO összeáll a Riottal

|

Két hét múlva indul a Trónok Harca negyedik évada, az HBO pedig egy újszerű kampánnyal szeretné erre felhívni a figyelmet. Persze a Riot sem jön majd ki rosszul a dologból.

Hirdetés

A Trónok Harca következő évadát április 6-án indítja útjára az HBO. A George R. R. Martin világhírű könyvsorozatán alapul vevő sorozat mellett a jövőben akár egész estés mozifilm is készülhet, de nem szabad elfelejteni, hogy az eredetileg trilógiának tervezett "A tűz és jég dala" jelenleg 5 kötetnél tart, amit az író még kettővel szeretne megtoldani. Az egyre több rajongóval bíró világ most egy másik közkedvelt franchise-zal karöltve köszön majd vissza, hogy újraírja a marketing szabályait.

A megállapodásról Dustin Beck, a Riot alelnöke számolt be. "A hirdetéssel kapcsolatban az HBO keresett fel minket. A mi játékosbázisunk jelentős része rajong a sorozatért, így ez a megközelítés kifejezetten jó ötletnek tűnik, hogy felkeltsék ezen réteg figyelmét is." A gamer-társadalom tagjai viszonylag kevés időt töltenek a tévé előtt, így az HBO elképzelése kifejezetten jónak tűnik, de nem csak ők profitálnak majd a dologból.

A megállapodás értelmében majd logók illetve különböző League of Legends hirdetések tűnnek majd fel a sorozat hivatalos weboldalán, valamint készül egy mash-up trailer is, amelyben a két univerzum karakterei együtt jelennek majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)