Hirdetés

League of Legends - ezt nézte meg 4 millió ember egy nap alatt

|

Alig 24 órája tették közzé, de a League of Legends cinematic trailerét már több mint 4 millióan látták. Ennyi játékos nem tévedhet, ez bizony ott van a toppon.

Hirdetés

A Riot viszonylag ritkán készít cinematic videókat, de akkor általában belenyúlnak a tutiba. A legutóbbi emlékezetes húzásuk a Jinx bevezetésekor készített videoklip, amit azóta közel 30 millióan láttak, most pedig itt az A New Dawn, amely ismét igencsak magasra teszi a lécet.

Egy mobához elég nehéz olyan videót készíteni, ami a játék kezdő és hardcore rétegét is megmozgatja, esetleg még a laikusoknak is tetszik, hiszen a komplex harcok és játékmechanikák csak akkor szórakoztatóak, ha már rendelkezünk némi tapasztalattal. Gameplay videókból éppen ezért lehetetlen lenne egy ilyen kaliberű klippet összeállítani.

Bár a rajongókból több esetben erős ellenérzést váltott ki, hogy a videóban látott harcok nem éppen ilyen eredménnyel érnek véget általában, ha kicsit el tudunk vonatkoztatni a karakterek valós erejétől, akkor megtaláljuk a klip igazi szépségét. A Riot egy Behnind the Scenes videót is közzétett, hogy kicsit belelássunk a videókészítés folyamatába.

Nektek hogy tetszett a klip? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)