Hirdetés

League of Legends - a hőstervek között egy új mágus is akad

|

A League csapata egy kicsit ráfeküdt a felújításokra, de azért nem maradunk új karakterek nélkül sem.

Hirdetés

Akali megjelenése után Reav3 egy részletesebb blogposztban mesélt a League of Legends bajnokainak jövőjéről. Négy karakter is komoly átalakításokon fog átesni, de nem mindenki ugyanúgy.

Hirdetés

Első körben Nunu fog megújulni, aki nagyon régóta megérett egy teljes kozmetikázásra. A rework során a kinézetének modernizálásán túl új képességeket is kap majd, de két fontos fegyvere, a Consume és az Absolute Zero nem fog átalakulni. Minden máshoz hozzányúlnak majd.

Ezreal lesz a második a kés alatt, de nem kell aggódni. A karakter képességei tökéletesen megfelelnek a LoL jelenlegi standardjainak, viszont teljes új vizuális átalakítást kap, némi új szinkronnal megtoldva. A Riot a képességek tekintetében csak annyit mondott, hogy a W-re erősebben ránéznek.

Az utolsó a sorban a Morgana, Kayle páros lesznek. Mindkettő teljes művészeti és tematikai átalakítást kap, minden vizuális csodával, ami ezzel jár. Ami a képességeket illeti Morganához nem fognak nagyon hozzányúlni, csak a W-re néznek rá egy kicsit. Kayle már más tészta. A Riot azt szeretné, ha a játék elején egy közeli/távolsági harcos hibrid lenne, aztán egy iszonyat erővel csapkodó távolsági büntető lenne belőle. A fejlesztők úgy érzik, hogy ezt a célt a jelenlegi képességei nem szolgálják eléggé, így ő képességek tekintetében is változni fog.

Az új bajnokok kapcsán két apró ízelítőt kaptunk. Egyikőjük már közel jár, és a leírás szerint egy színes és izgalmas, új mágus lesz. A másikról még ennyi infót sem kaptunk, csak annyit, hogy messze van még a nap, amikor lerázhatja láncait.

Mit szóltok a tervekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)