Hirdetés

Tíz millió dolláros pert nyert a Riot a csalók ellen

|

Még tavaly nyáron perelték be a Leaguesharpot, az illegális szolgáltatást nyújtó cég pedig február végéig kénytelen volt bezárni kapuit.

Hirdetés

Véget ért a fél éve tartó pereskedés, melynek az lett az eredménye, hogy a Leaguesharpnak be kellett szüntetnie a szolgáltatást, a korábban általuk üzemeltetett weboldalak mind a Riot Games kezébe vándoroltak át, és ezen felül még 10 millió dollárral is gazdagabb lett a MOBA játékot jegyző csapat.

A Leaguesharpról röviden azt kell tudni, hogy havi előfizetésért cserébe bárki vásárolhatott magának különféle League of Legends csalásokat, aztán a segítségükkel feltornázhatott egy accountot magas szintre, hogy később eladhassa azt. A szolgáltatás tehát minden tekintetben illegális volt, így nem is meglepő, hogy a bíróság végül a Riot javára döntött.

Mindenképp követendő példa ez a Riot Games részéről, és nem ártana, ha más fejlesztőcsapatok is határozottabban lépnének fel a csalók ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)