Hirdetés

League of Legends - akciódús trailer érkezett

|

A Riot Games úgy gondolta, ideje kiadni egy új CG trailert napjaink egyik legsikeresebb free-to-play játékához. Ezek a srácok tudnak valamit.

Hirdetés

Hogy a free-to-play modell mennyire működőképes, azt a League of Legends példájával remekül lehet bizonyítani. 2009 augusztusában, körülbelül egy hónappal a játék megjelenése előtt még voltak kétségeink azzal kapcsolatban, hogy sikeres lehet-e, de két évvel később már bizonyos volt, hogy a Riot Games valami maradandót alkotott.

És itt vagyunk most, 2013-ban, ahol a világ egyik legnépszerűbb free-to-play játéka egyre csak terjeszkedik, Kínában például League of Legends étterem nyílt, de a cosplayesek körében is egyre felkapottabb, nem beszélve a többtízmilliós rajongói táborról. Hamarosan újabb trónbitorlók érkeznek, de a LoL nem adja magát egykönnyen. Ha esetleg valamilyen oknál fogva eddig még nem csábultatok el, tekintsétek meg az alábbi trailert, ami a karakterek egyediségére hivatott rávilágítani, némileg elrugaszkodva a játékmenetbeli elemektől. Ha rajongók vagytok, akkor pedig már csak azért is érdemes életetek öt percét az A Twist of Fate névre keresztelt videó megtekintésére, hogy egyre inkább vágyjatok egy egész estés LoL filmre.

Ha esetleg az is érdekel titeket, hogy hogyan készült a videó, hogyan igyekeztek a készítők hűek maradni a karakterek játékbeli másaihoz, hogyan próbálták átvinni a "rajzfilmes" mozdulatokat egy CG filmbe, nézzétek meg a werkfilmet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)