Hirdetés

League of Legends - már jelentkezhettek a versenymód tesztjére

|

A hétvégén a Riot újra megpróbálja majd tesztelni a Clash módot, a részvételhez pedig ezúttal nem kell fizetnünk.

Hirdetés

A Riot tavaly meg akarta próbálni a játék kompetitív részét beépíteni a kliensbe. A Clash mód egy LCS-stílusú élményt szeretett volna nyújtani az amatőr játékosoknak, de a League of Legends szerverei többször is letérdeltek, így az akkori tesztek befulladtak.

Hirdetés

Most a fejlesztők újult erővel és új technikai megoldásokkal próbálják működőképessé tenni a módot. Hogy ez mennyire lesz eredményes, az most hétvégén kiderül, ugyanis az európai szervereken október 5-én tesztelik. A Clash versenyekre ingyen lehet regisztrálni már most, de a meccseket csak október 5-én és október 6-án játszhatjuk majd le este 7-től.

A Clash egyébként egy olyan egy játékbeli versenymód, ahová 4 társunk oldalán jelentkezhetünk, megalapíthatjuk csapatunkat névvel, logóval, csapatbeosztással, aztán kapunk a "ligánkba" hasonló ügyességű ellenséges csapatokat, akikkel addig csatázunk, amíg a végén csak egy győztes marad.

Egy-egy Clash megmérettetésért belépőjeggyel kell majd fizetnünk, de egyelőre ez nem szükséges, tekintettel a mostani esemény tesztjellegére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)