Hirdetés

League of Legends - nem áll jól a Clash helyzete

|

Amekkora elánnal meghirdette a Riot Games a LoL verseny módját, most annyira szenvednek azzal, hogy működőképessé tegyék.

Hirdetés

A tervek szerint néhány héttel ezelőtt kellett volna indulnia a League of Legends Clash módjának. A versenyrendszer elméletben tök jól hangzik, de gyakorlatban egyszerűen nem sikerül működésbe hozni.

Hirdetés

Tegnap kellett volna több régióban is újra tesztelni a Clash mód működését, de miután az európai tesztek komoly hibákba ütköztek, a többi régió szépen sorban mondja vissza az időpontokat.

A Riot Games csapatának tagja szerint tudnak a gondokról, ami azt okozza, hogy a meccsek szétkapcsolnak, vagy szimplán automatikusan veszít az egyik fél. Ez azért különösen nagy baj, mert a Clash belépés nincs ingyen. Még ha kék esszenciából vett jeggyel is szállsz be, akkor is fájdalmas, ha egy hiba miatt veszik oda a belépőd.

A tesztelések így leállnak, a Riot Games pedig egyelőre nem jelentette be, hogy a következő tesztkör mikor indulhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)