Hirdetés

Csuklósérülés miatt nem játszhat többé az egyik profi League of Legends játékos

|

Hai Lam, a Cloud9 nevű profi League of Legends csapat kapitánya egy csuklósérülés következtében kénytelen volt idejekorán visszavonulni. De nem ez az egyetlen ok.

Hirdetés

Minden esportoló legnagyobb félelme, hogy olyan baleset vagy betegség éri, minek következtében nem tudja többé használni a kezeit, ujjait, és örökre eltiltják a játéktól.

A Cloud9 most egyébként sem teljesít valami jól, de a napokban bejelentette, hogy Hai Lam, bár Chief Gaming Officerként (jelentsen ez a titulus bármit) velük marad, csuklósérülése miatt nem játszhat többé a profi League of Legends csapatban. Ez viszont csak az egyik ok, hogy befejezi: döntésében segítette az állítása szerint a tavalyi világbajnokság óta a valaha volt legalacsonyabb szintre süllyedt csapatmorál, és hiába dolgoztak azon, hogy a győzelem érdekében összeszedjék magukat, a helyzet nem javult. Elmondta, az IEM San Jose megnyerése visszaállította a korai állapotokat, de amilyen gyorsan jött, el is szállt ez az érzés.

Külön kiemelte: nem az őt vagy a csapatot bírálók miatt vonul vissza, ezeken a nehéz időszakokon csapattársai átsegítették, de az fájt neki, amikor már ők is megkérdőjelezték képességeit (ebben közrejátszott a meta változása is, Support Carryként kialakított játékstílusa már nem volt hatékony). Helyére egy új Mid Laner kerül (egyes pletykák szerint vagy Nicolaj "Incarnation" Jensen, az első játékos, akit feloldottak a permaban alól, vagy a korábban szintén kitiltott David "Yusui" Bloomquist), és reméli, a problémák megoldódnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)