Hirdetés

League of Legends - Demacia pusztulását hozza a következő bajnok?

|

A Riot már augusztus óta teasel egy új karaktert, aki a jelek szerint nem túl nagy rajongója a demaciai hősöknek.

Hirdetés

Új képek bukkantak fel a League of Legends világáról szóló történeteket tömörítő Universe oldalon. A baljós rajzok a Demacia szekcióban kerültek elő, és jól ismert karaktereket ábrázolnak, csak éppen aranyszínű láncok fogják le őket.

Hirdetés

A Riot Games még augusztusban mutatta meg az első ízelítőt egy hős kapcsán, és már akkor is egy láncot láthattunk egy kard köré fonva. A téma az új képekkel folytatódik. Hogy ez pontosan mit jelent azt nem tudjuk, de jó esély van rá, hogy a következő karakter komoly lefogó képességekkel rendelkezik majd.

Itt vannak kedvenc demaciai karaktereink láncra verve:

Lux

Galio

Garen

Jarvan

A képek előkerülése után a brazil League of Legends twitter profil is kirakott egy posztot, amiben az "így oszthatsz ketté egy birodalmat" szöveg mellett egy szintén érdekes rajz látható.

Új karakter és feltehetően vele együtt egy új sztori-esemény is közeleg. Akárki is az új bajnok, demaciai hőseink nem fognak örülni az érkezésének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)