Hirdetés

League of Legends - lehet költözni

|

A Riot Games jó érzékkel egyengeti a League of Legends sorsát, hamarosan például a szerverek közötti átjárást teszik lehetővé - egy kis csavarral.

Hirdetés

A hihetetlen népszerűségnek örvendő League of Legends indulása nem volt zökkenőmentes, de ma már 30 millió regisztrált felhasználóval és olykor 5 millió aktív játékossal rendelkezik, ezzel a nagyszerű eredménnyel bármelyik fejlesztőcsapat kiegyezne. Bár a Riot Games nagyon is odafigyel arra, hogy a trollok elkerüljék a szervereiket, figyelmük nagy részét mégis új címük (talán a Project425?) fejlesztésére fordítják, amiről jelen pillanatban még vajmi keveset tudunk.

Nem úgy a csapat jelenlegi intézkedéseiről. A LoL folyamatosan gyarapodik, új lehetőségeket kínál a játékosok számára. Ezúttal azok szája húzódhat mosolyra, akik egy másik szerverre szeretnének költözni. 20 dollárért vagy 2600 Riot pontért cserébe bárki kedvére közlekedhet az európai és észak-amerikai szerverek között, de létezik egy ingyenes módszer is, erős megkötésekkel. Azon európai játékosok számára ugyanis, akik 2010. június elseje előtt csak a másik régióhoz tudtak csatlakozni és később képtelenek voltak átcsoportosulni saját szerverükre, egy ingyenes transfer tokent biztosítanak a fejlesztők. Az illetékesek utóbbival kapcsolatban arra is felhívták a figyelmet , hogy ez vissza nem térő, egyszeri lehetőség, ha élt vele egy játékos, a legközelebbi alkalommal már csak fizetség fejében szedheti csak a cókmókját.

 

Az átvitel magában foglalja a játékos majd' minden ingóságát, de a rangsorban elért helyezés nullázódik, illetve további tartalomveszteségre (barátlista, Tribunal Honor pontok, fórum jelvények, Justice Rating) lehet számítani, amelyekről – az átvitel részletei mellett – a hivatalos fórumon és a GYIK-ből értesülhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)