Hirdetés

League of Legends - átpártolt az Eve Online vezető tervezője

|

Kristoffer Touborg eddig az EVE Online-t gondozta, mostantól viszont a Riot Gamesnél fog tevékenykedni.

Hirdetés

Ahogy a League of Legends is egyre nagyobb lesz, úgy van szükség új emberekre a csapatban.

Kétségtelen, hogy Kristoffer Touborg érkezésével elég komoly újítások érkezhetnek a LoL világába. A fiatalember öt évet dolgozott a CCP-nél az EVE Online vezető tervezőjeként, távozásának oka csupan annyi, hogy szeretett volna váltani: „Nem csinálhatod ugyanazt a dolgot örökké, és úgy érzem, több, mint öt év után itt az ideje kipróbálni valami újat. Összepakolom a cuccaimat, elköltözöm Dublinba, ahol a Riot Gameshez csatlakozva a League of Legendsen fogok dolgozni."

„Szerencsésnek érzem magam, hogy nem csak az egyik kedvenc játékomon dolgozhatok, hanem rögtön kettőn. Nem hiszem, hogy ennél többet kívánhatnék, és nagyon megtisztelő egyik szerelmemtől a másikhoz menni. Néhány éve a túláradó érdeklődésem az EVE univerzuma iránt volt, most a League of Legends és annak kompetitív szcénája felé fordult.”

Azt nem tudjuk, az új stúdióban milyen szerepet fog betölteni, de ilyen munkatapasztalattal valószínűleg nem a minőségbiztosítási osztályra kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)