Hirdetés

League of Legends - így néz ki az átdolgozott Evelynn, és ilyen lehetett volna

|

A játék egyik legrégebbi karakterének teljes átdolgozása mindent megváltoztat, csak a központi témát nem: az éjszakában bujkáló végzet asszonya lesz az új Evelynn is.

Hirdetés

Pár napja tease-eli már a Riot Games Evelynn új külsejét, és egy videón most megmutatták azt is, hogy játék közben hogy néz ki a karakter. A modell nagyot változott a régihez képest, és ezúttal a fejlesztők teljesen kimaxolták a tematikát, hogy megmutassák, ki is a liga legszexibb karaktere.

Hirdetés

A hír képében látott splash art egyébként több folyamaton is átment, mire eljutott végső formájába. A rajzoló, Jessica megosztotta Art Station oldalán a többi koncepciós rajzát, és hogy milyen döntések vezettek az utolsó verzió megszületéséhez.

A karakter játék közben így néz majd ki:

A képességeiről részletes bemutatót a jövő héten kapunk majd, akkor fut be a League of Legends PBE szerverére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)