Hirdetés

Ilyen lenne a League of Legends Final Fantasy VII köntösben

|

Hogy mi történne, ha a League of Legends-öt kereszteznénk a Final Fantasy VII-tel? Nem tudjuk, de akarunk vele játszani.

Hirdetés

A League of Legends kínálata folyamatosan új championökkel bővül, de mi lenne ha az egész gárdát lecserélnénk, átdolgoznánk egy kicsit a játékmenetet, illetve az egészet a Final Fantasy VII-re szabnánk?

Valami nagyon furcsa cucc, amiben az a legérdekesebb, hogy még akár működhetne is. A Pato Papao nevű YouTube-os egy rajongói videóban házasította össze a League of Legends világát a Final Fantasy VII karaktereivel. A srác nem viccelt, a felhasználó felülettől a karakterek mozgásán és támadásain át egészen a táncmozdulataikig mindenre figyelt.

Akik jártassak a MOBA és a JRPG világában, azok még további kis részletekre is felfigyelhetnek a videóban. Nektek hogy tetszik az ötlet? Szívesen látnátok valami hasonlót játszható formában is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)