Hirdetés

League of Legends - halloweeni csoda, új skinek és ajándékozás

|

A League of Legends is ünneplőbe öltözött, Halloween alkalmából újra elérhetővé vált egy pár régi skin, illetve megindult a mistery gifting is. Részletek a cikkben.

Hirdetés

A League of Legends is bekapcsolódik a halloweeni őrületbe és a szokásos éves eseményével és rengeteg extrával ünnepli meg az év legfélelmetesebb napját.

Amennyiben nem a GameNighton lesztek ma este, hanem a League of Legends szervereken töltitek az estét, akkor érdemes lesz részt venni a Riot halloweeni eseményében, ahol több újdonság is vár rátok. A fejlesztők ideiglenesen újra elérhetővé tettek pár régi skint, ráadásul kettő új is érkezett.

 

Emellett megindult az úgynevezett mistery gifting, amiben az egyik pajtásotoknak küldhettek egy 490RP-os ajándékcsomagot, amiben egy véletlenszerű, legalább 520RP-s skin lesz - természetesen egy olyan championhoz, ami megvan nekik. Jó hír, hogy az akcióban a Legendary és az Ultimate skinek is részt vesznek, úgyhogy érdemes próbálkozni.

További információt találtok az akcióról a hivatalos oldalon. Ti ajándékoztok? Vagy magatoknak veszitek meg az egyik skint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)