Hirdetés

League of Legends - hamarosan kezdődik a világbajnokság

|

Két hét múlva veszi kezdetét a League of Legends 4. szezonját lezáró világbajnokság, ahol a legjobb 16 csapat küzd meg a több mint 2 millió dolláros nyereményalap egy részéért.

Hirdetés

Szeptember 18-án játsszák a majd a League of Legends Season 4 World Championship első meccsét, amelyet öt hétnyi izgalom követ majd, míg kiderül, melyik csapat is van a legjobb formában 2014-ben. A Dél-Koreában megrendezésre kerülő esemény meccseit több különböző helyszínen bonyolítják le, a döntőre pedig egy szöuli stadionban kerül sor.

A Sangnam Stadion 65 000 ember befogadására képes, ezt azonban jelentősen lecsökkentik az átalakítási munkálatok, hogy a belső teret a versenynek megfelelően strukturálják át. A színpaddal és minden kiegészítővel együtt az ülőhelyek közel harmadát ugyan elveszítik, de még így is befér majd 45 000 szerencsés, akik a helyszínen izgulhatják végig a döntőt. A jegyek ugyan már elfogytak, a Riot mindent megtesz, hogy tovább növelje a maximális nézőszámot.

A tavalyi évben a Los Angeles-i Staples Center adott otthont az eseménynek, ahol 12 000 jegyet adtak el a szervezők. A versenyt akkor 32 millió rajongó követte online, a csúcs 8.5 millió volt. Nézőszámban ugyan megelőzik a Dota 2 The International 4 eredményeit, a Season 4 WC 2,1 millió dolláros nyereményalapja eltörpül a TI4 11 milliója mellett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)