Hirdetés

League of Legends - Hextech láda változások jönnek, így alakulnak az esélyek

|

A LoL loot rendszerének százalékai felkerültek a hivatalos oldalra, rengeteg változással együtt. Egy kicsit jobb lesz a lootért hajtani.

Hirdetés

A Riot Games igyekszik a League of Legends játékosok kedvére tenni, és néhány változással reagálnak a Hextech loot dobozzal kapcsolatos problémákra. Első körben feltették az egyes zsákmány fajták esésnek esélyeit a hivatalos oldalra.

A pontos esési százalékok a következőek:

- Hőskinézet töredék: 50%
- Bajnok töredék: 25%
- Permanens hangulatjel: 10%
- Őrszem kinézet (+150 sárga esszencia): 11,5%
- Idézői ikon (+150 sárga esszencia): 3,5%
- Ékkő: 3,6%
- Ajándék láda + kulcs: 10%

A loot dobozokkal kapcsolatos problémákra reagálva a Riot változtat ezt azt:

- Az Ultimate és Mythic ritkaságú kinézettöredékek automatikusan elkötött permanens kinézetekké válnak, így nem fog kelleni sárga esszencia a felfejlesztésükhöz.
- Ha bajnok töredéket kapsz egy Hextech ládából, az legalább 4800-as értékű töredék lesz (ez csak a ládára vonatkozik, tehát ez a szinteződésből eső kapszulára nem).
- Ha ikont vagy őrszemet kapsz, akkor bónusz sárga esszencia jár mellé.
- A 6. és 7. szintű Mastery fejlesztések olcsóbbak lesznek. A 6. szintért 2450 kékkel, a 7. szintért pedig 2950 kékkel kell fizetni majd.
- Lesz egy új típusú, Masterwork láda, amiben csak kozmetikumok lesznek.

A fenti lista a 8.5-ös, tehát a következő javítással élesedik majd. A Masterwork ládákhoz tartozó százalékokat is nyilvánosságra hozta a Riot:

- Hőskinézet töredék: 70%
- 525 sárga esszencia: 10%
- Permanens hangulatjel: 10%
- Őrszem kinézet (+150 sárga esszencia): 10%
- Ékkő: 3,6%
- Ajándék láda + kulcs: 10%

Aki a jövőben ládákat nyitogat, az ezekre a százalékokra számíthat. Ezzel hivatalosan is vége a Reddites matekozásnak az esélyekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)