Hirdetés

League of Legends - a honor rendszer átalakítása a következő

|

Rengeteg terve van a Riotnak a League of Legends kipofozására. Legközelebb a játékos-értékelő rendszernek ugranak neki.

Hirdetés

A League of Legends honor rendszerét még az idei évben teljesen át fogja alakítani a Riot csapata. A fejlesztők jelenleg új megoldásokat keresnek egy jó játékos értékelésére.

A jelenlegi honor úgy működik, hogy a meccsek után rányomhatsz a "becsületes ellenfél", "jó csapatjátékos" és hasonló gombokra. Ha valaki sok ilyen bilétát összeszed, az különleges szalagot kap a neve mellé. Na, ez a rendszer se nem túl kreatív, se nem túl hasznos, és ezt a Riot is tudja.

A producer, New001 elmondása szerint a céljuk az, hogy a játék mechanikáiba építsék bele az új honor megoldást, hogy az szervesebb része lehessen a League of Legends élménynek.

Hogy ez a gyakorlatban hogyan működik majd, azt csak néhány hónap múlva fogjuk megtudni, de már annak is örülünk, hogy a fejlesztők foglalkoznak ezzel a hosszú évek óta elavult rendszerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)