Hirdetés

League of Legends - ilyen lesz az új Summoner's Rift

|

Maguk a fejlesztők mutatják be nekünk, hogy milyen lesz a League of Legends legnépszerűbb pályájának új változata.

Hirdetés

A League of Legends-ben eddig negyvenöt zavarba ejtő percet sikerült eltöltenem, ami alatt többször küldtek el az anyámba, mint a 13 éves Counter Strike pályafutásom alatt, összesen.

Tehát, ez nem az én játékom, viszont 27 millió másik ember vidámon futkározik a League of Legends pályáin és a Riot tesz róla, hogy ez még sok-sok évig így is maradjon. Bár második rész nem lesz, folyamatosan zajlik a fejlesztés, érkeznek az új hangok és a fejlesztők teljesen átdolgozzák a Summoner's Riftet is. 

A Riot Games egy élő streamben mutatta be, hogy min is dolgoznak éppen ekkora vehemenciával, a játékmenet közben pedig több érdekes dolgot is elmeséltek a régi-új pályával kapcsolatban. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)