Hirdetés

Iránban és Szíriában is le lett tiltva a League of Legends

|

A jelek szerint az USA és a két közel-keleti ország közti feszültség a játékosok egy részére is hatással van.

Hirdetés

Sajnos nem ritka, hogy ilyen-olyan okokra hivatkozva megváltoztatnak vagy teljesen kitiltanak egy videojátékot valamelyik országból. A Riot Games MOBA-jával is hasonló történt, de jelen esetben nagy valószínűséggel nem magával a játékkal van a probléma.

Hirdetés

Az Iránból és Szíriából játszó rajongók egy része nemrég arról számolt be, hogy egész egyszerűen blokkolva lett náluk a League of Legends. Egy iráni játékos a hivatalos fórumon tett közzé egy képet, amin egy hibaüzenet olvasható, miszerint az Egyesült Államok törvényei és szabályozásai miatt az országában élők nem léphetnek be a MOBA-ba.

A dolog hátterében valószínűleg az áll, hogy az utóbbi időben az USA több kereskedelmi szankcióval is sújtotta ezt a két közel-keleti országot. Egyébként elméletileg ez az első eset, amikor egy ilyen büntetés egy online játék elérhetőségét is érintette, reméljük, az utolsó is lesz egyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)