Hirdetés

League of Legends - elképesztő, hogy mennyien követték a világbajnokságot

|

Hatalmas rajongótábort mozgatott meg a League of Legends World Championship, simán felülmúlta a tavalyi adatokat.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztéséért felelős Riot Games most biztosan lazán érzi magát, tekintve, hogy ismét rekordokat döntött a World Championship nézőszámaival, ezzel is bizonyítva, hogy az eSport bizony egy nagyon komoly dolog.

A négy héten át zajló versenysorozatot 334 millió néző követte végig, ami sokkal több, mint a tavalyi 288 millió. A rajongók összesen 360 millió órán keresztül nézték a meccseket, ami a tavalyi 194 millióhoz képest nagy ugrás.

Ez azt jelenti, hogy egy néző jóval többet látott a versenyből, mint 2014-ben. Átlagosan 4,2 millió néző követte az eseményeket élőben, míg a döntőt 36 millióan nézték összesen.

A KOO vs. SKT-T1 meccs ugyan nem zárult túl nagy meglepetéssel, mégis milliók nézték végig, ahogy az SKT másodszorra is elhozza a kupát. Csak gratulálni tudunk ezekhez a számokhoz, remek móka volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)