Hirdetés

League of Legends - így működik Kai'Sa, a liga legújabb lövésze

|

Ma reggel megérkezett a LoL legfrissebb javítása, ami többek között egy bajnokot, Kai'Sát is behozta.

Hirdetés

A League of Legends legújabb hőse, Kai'Sa az alsó ösvény legfrissebb lakója. A lövész karakter több érdekes mechanikával érkezett, ezeket pedig mind be is mutatta a legújabb Champion Spotlight.

Hirdetés

A karakterhez tartozó fájlok már bekerültek a játékba a ma reggeli, 8.5-ös frissítéssel, de a karakter maga jelenleg még nem érhető el. A megjelenésig hátralévő időben nézzétek meg a bemutató videót.

Akit az angol nyelvű Spotlight videó érdekel, az itt találja meg. Egyébként a karakter tegnap este kapott egy izgalmas képregényt is, amit szintén elolvashattok angol és magyar nyelven is.

A 8.5 rengeteg balanszváltoztatás, és az új hős mellett egy új kinézetet, Resistance Illoit is elhozta, amit szintén a jelenlegi ciklus alatt vásárolhattok majd meg, egyelőre be nem jelentett időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)