Hirdetés

League of Legends - bemutatkozott Kayn, az árnyékkaszás

|

A League of Legends legújabb bajnoka egy dzsungeles karakter lesz, aki ijesztően sokat beszélget a fegyverével.

Hirdetés

Kayn egy fura figura, de ez leginkább annak köszönhető, hogy fegyverében egy sötét lélek raboskodik. Rhaast legalább annyira szeretne mókázni, mint gazdája, de ahhoz, hogy ő kapja meg az irányítást, az ellenfelek vérét kell ontania.

Az új dzsungeles a League of Legends első olyan hőse, aki képes menet közben kasztot váltani. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor orgyilkosként a sebzésosztókat kínozhatja, de ha szükség van egy komolyabb tankra, akkor a frontvonalban Rhaastra váltva képes védeni társait. A képességeiről egy komolyabb videót is láthatunk már a SkinSpotlights jóvoltából.

A karakterről még többet megtudhattok a hivatalos oldalon, illetve a következő napokban várhatóan rengeteg videó árasztja majd el róla az internetet, lévén már tesztelhető a PBE szerveren. Az éles megjelenésére 2-3 héten belül lehet számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)