Hirdetés

League of Legends - a profikat is kidobják, ha olyan a helyzet

|

A Riot MOBA játékában a sorozatos kihágásoknak megvan az eredménye. Legyen az illető casual játékos, vagy progamer, a banhammer mindenkire lesújt.

Hirdetés

A League of Legends esport csapat, a Little Wraith komoly gondok elé néz, miután több játékosát is eltalálta a banhammer, éppen akkor, mikor sikeresen bejutottak az Intel Extreme Masters Regional Invitational versenyre.

A PlayerAttack jelentése szerint három csapattagot is kitiltottak a League of Legends szerverekről, miután sokadik figyelmeztetés ellenére sem voltak hajlandóak betartani a játék viselkedési irányelveit. Mirko Gozzo, a Riot munkatársa nyilatkozott az ügyben. „Nem mehetek bele nagyon a részletekbe a személyiségi jogok miatt, de lényegében a szokásos ellenőrzések során kiderült, hogy sok játékos – nem csak profik – a Summoner’s Code (a játék szabályzata) pontjait többször is megsértették, így ideiglenes bant kaptak.”

Mind a Team Immunity, mind az Nv megszenvedte az ellenőrzést. A PlayerAttack szerint az Nv egyik játékosa kapta a legdurvább büntetést. Nem vehet részt 6 online és offline versenyen.

Nem ez az első alkalom, hogy profi játékosok kerülnek a kalapács alá. Annak idején a manapság mindenki által ünnepelt Ocelote sem volt az a „jó fej” player, akinek ma ismerjük. Számtalan figyelmeztetést és tiltást kapott ő is, ezt a lenti videóban láthatjátok is.

Nektek mi a véleményetek, jogos a büntetés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)