Hirdetés

League of Legends - visszatérnek a limitált kiadású skinek

|

A Riot egy egész sor régi limitált kiadású skint hoz vissza a következő pár hónapban.

Hirdetés

A Riot Games úgy döntött, hogy a rajongók kérésére visszahozza azokat a limitált kiadású kinézeteket, amikre már csak veterán League of Legends játékosok emlékeznek.

A Riot 34 limitált kiadású skint adott ki a League of Legendshez 2009 decembere és 2013 októbere között, amiket nem is tervezett többször visszahozni. Viszont a League of Legends rajongói bázisa hatalmasra hízott és a játékosok is folyamatosan cserélődnek, ezért egyes skineket már csak nagyon ritkán láthatunk a meccseken. Az észak-amerikai szervereken egy Bewitching Nidalee is csak 971 meccsből csak egyszer látható, a legkevésbé népszerű Ice Toboggan Corki pedig 116586 játékból csak egyszer üti fel a fejét.

 

A játékosok gyakran kérik a Riotot, hogy hadd vehessenek, ajándékozhassanak, vagy cserélgethessenek skineket és a fejlesztők most megtalálták azt a megoldást, ami működhet. Az eddig megjelent limitált kiadású skinek visszatérnek egy újabb rövid időre, amikor is lehetősége lesz a játékosoknak megvenni őket, ha akkor még nem játszottak, vagy csak lemaradtak róla. De mi a helyzet azokkal, akik még az első alkalommal megvették az adott kinézetet? Nekik sem kell félniük, hogy oda az exkluzivitás, mert cserébe kapnak a Riottól a skin akkori árának megfelelő mennyiségű RP-t, illetve egy exkluzív summoner ikont is.

Mikor térnek vissza a League of Legends skinek?

  • Harrowing 2010-es és 2011-es skinek 2013. októberében
  • Snowdown Showdown 2009-es és 2010-es skinek 2013. decemberében
  • Winter Games 2010-es skinek 2014. februárjában
  • World Cup 2010-es skinek 2014. júniusában

Ha további információkat szeretnétek kapni a hamarosan visszatérő kinézetekről, vagy magáról az akcióról, akkor látogassatok el a League of Legends hivatalos oldalára. Nektek melyik a kedvenc skinetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)