Hirdetés

League of Legends - megújul a csatatér, fociznak a bajnokok

|

Tegnap a MOBA rajongók egy emberként csodálkoztak rá a Riot legújabb munkájára. Megújul a Summoner's Rift, és szebb lesz, mint valaha.

Hirdetés

Régóta csicseregték már a madarak, hogy a League of Legends főtérképének számító Summoner’s Rift teljes felújítást kap majd, és néhány hónapja már kibányászott textúrák is előkerültek, de azt senki sem hitte volna, hogy ekkora reworkot kap majd az 5v5 csatamező.

Nem csak kicsit lesznek szebbek a dolgok. Olyan, mintha egy teljesen új világba csöppennénk. A toplane háttere kifejezetten gyönyörű, és az egész olyan meseszerű, amilyennek a Riot az első változatot szerette volna. Szerencsére a technológia már adva van, így mind megcsodálhatjuk az újvilágot.

A vizuális frissítés semmilyen játékbeli nehézséggel nem jár majd. Ahol eddig át lehetett ugrani, ott ezután is át lehet majd. Ráadásul a Riot elmondása szerint a gyengébb gépek tulajdonosainak ez a verzió stabilabb futást biztosít, mint a jelenlegi megoldás. Mindeközben a teszt szerverre nem csak a felújított térkép, de rengeteg új skin is felkerült, melyek a foci VB alkalmából születtek. És egy Draven skin. Mert az mindig kell.

A fentiek jelenleg csak a teszt szerveren érhetőek el (PBE), így a következő javítás érkezéséig nem használhatóak az éles játékban. Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)