Hirdetés

League of Legends - mit is tud az új Summoner's Rift?

|

A Riot nem szeretné, ha bármely fontos részlet fölött is elsiklanánk, így most egy videóban gyűjtötték össze a legfontosabb információkat a felújított pályával kapcsolatban.

Hirdetés

A Riot úgy érezte, közel 5 év után itt az ideje kicsit rendbe szedni a League of Legends Summoner's Riftjét, amely a legelfogadottabb MOBA map, számos más játékban is főleg ehhez hasonlóval találkozunk.

Az új verziót nem csak foltozgatták, hanem teljesen újratervezték, így nemcsak vizuális, hanem strukturális változtatásokat is eszközöltek. A dizájn sokkal letisztultabb lett és a színkavalkádból is visszavettek kicsit, így a rengeteg csili-vili pályaelem kevésbé vonja el a figyelmünket a lényegről. Az egyes jungle-negyedeket is tematizálták, így első ránézésre is könnyen eldönthető, hogy a pálya melyik részén zajlik éppen az akció, ami sokat segít majd a nézőknek.

Megváltoztatták az erdei neutrális egységek kinézetét is, így az sokkal jobban tükrözi az adott egység egyedi képességeit és harcmodorát. A pályaelemeket is átdolgozták, így a jövőben nem fordulhat elő, hogy bár látszólag még van hely a fák mellett, már nem tudunk közelebb menni. Éppen itt volt az ideje, hogy bejárhassuk a pályát és néhány összedobott pályarész miatt forgolódjon össze-vissza a karakter.

A módosítások egyelőre nem véglegesek, folyamatosan próbálkoznak majd újabbakkal attól függően, hogy a közönség hogyan reagál az újdonságokra, illetve mit tartanak megfelelőnek pályadizájn szempontjából.

Nektek hogy tetszik a felújított Summoner's Rift?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)