Hirdetés

League of Legends - bemutatkozott az újjászületett Mordekaiser

|

Vége a szellemekkel bohóckodásnak: a vaslidérc az árnyékvilágba fog száműzni, és ott ver majd agyon.

Hirdetés

Tegnap este egy fejlesztői videóban mutatta be a Riot Games a teljesen átalakított Mordekaisert. A 3D-s modell, a művészeti anyagok, a képességek, a hangok mind mind megújultak, hogy jobban szolgálják a karakter tematikáját.

Hirdetés

A képességeit ért legnagyobb változtatás a karakter R-varázslatánál jelenik meg. A szellemes megoldás helyett ugyanis Mordekaiser egy teljesen új képességet kapott, amivel a halál birodalmába lökheti a célpontot. Ott csak Mordekaiser látja az ellenfelet, és az ellenfél is csak Mordekaisert látja, így egy 1v1 helyzetet teremt kettejük között. A varázslat 7 másodpercig tart, és ha Morde megöli az ellent, akkor megtarthatja az áldozat erejének egy részét addig, amíg az fel nem támad.

A vaslidérc új változata a héten lesz elérhető a PBE tesztszerveren, és néhány héttel később az éles szerverekre is befut majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)