Hirdetés

League of Legends - játékmenet videón Morgana és Kayle új modellje

|

Tegnap este befutott az első videó, ami a két karakter átdolgozott verzióit mutatja be.

Hirdetés

A Riot Games megígérte az év elején, hogy jön a Kayle és a Morgana külső-belső átalakítás, és most be is váltották az ígéretüket. Hamarosan jönnek a bajnokok átdolgozott verziói, de mielőtt megérkezne a teljes bemutatás, egy játékmenet videóval kell beérnünk.

Hirdetés

Morganával kapcsolatosan nem sok kérdés merül fel, lévén a fejlesztők ígérete szerint csak finomítanak a képességein, és nagyobb játékmenetbeli változásokra nem kell számítanunk. Kayle már érdekesebb eset, ott több olyan dolog is történik, amit eddig még nem láttunk a karaktertől.

Persze a lényeg most nem is a képességbeli reworkön, hanem a külső felújításon van. Mindkét karakter komoly frissítésen ment keresztül, és a fenti videóban csak az alap kinézeteiket láthatjuk. Ezekkel együtt természetesen az összes skinjük is megújul majd.

Az átalakult hősökről valószínűleg még a héten kiderül majd minden, mivel várhatóan benne lesznek a szerdán induló új PTR ciklusban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)