Hirdetés

League of Legends - megjöttek Morgana és Kayle hősbemutatói

|

Alig egy nap múlva már ki is próbálhatjuk a felújított párost.

Hirdetés

Ugyan Morgana kezelése nem sokat változott, de Kayle komolyan átalakult, így ő kapott is egy hosszabb ismertetőt a változásokról.

Hirdetés

A videó belemegy az egyes képességek finomságaiba, és megmutatja, hogyan lehet optimálisan kihasználni azok előnyeit. Kayle egyébként még mindig egy late game hypercarry lesz, kicsit gyérebb korai szakasszal és kicsit büntetőbb későivel.

Mivel Morgana játékmenete szinte problémamentes, csak a számokkal ügyeskedtek a riotos srácok. A lenti videóban látható is, hogy nagyrészt minden képessége változatlan.

A két hősnő felújított változata holnap lesz elérhető az éles szervereken. A következő frissítés aktiválásához szükséges karbantartás holnap hajnali 3-kor kezdődik és a reggeli órákban ér majd véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)