Hirdetés

League of Legends - íme az új karakter, Neeko a hüllőlány

|

Aki még a kaméleonokat is lekörözi alakváltásban.

Hirdetés

Épp a minap számoltunk be róla, hogy a Riot úgy próbálja meg fenntartani a League of Legends iránti érdeklődést, hogy bővíti a lore-t, amit egy Marvel által készített képregénnyel szeretne elérni: ez Ashe előtörténetét meséli el. Persze nem maradunk új karakter nélkül sem. 

Hirdetés

Ezúttal egy rejtélyes gyíklány, Neeko csatlakozik a hősök népes táborához, aki a játék legújabb LMBT karaktere. Neeko olyan, akár egy kaméleon, ugyanis folyamatosan váltogathatja a kinézetét: a passzív képessége, hogy bármelyik szövetséges bajnokká át tud változni és bár ez a hatás megszűnik, ha támad valakit vagy őt támadják, még így is remek stratégiákat lehet kidolgozni erre alapozva. Neeko tudása legfőképpen az elterelésre és az ellenfél átverésére épül.

Miután Neeko hatásosan bemutatkozott, nézzétek meg őt akció közben is: 

Nektek hogy tetszik az új harcos?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)