Hirdetés

A League of Legends még mindig az egyik legnépszerűbb online játék

|

A statisztikák alapján a játékos forgalom több mint negyedét teszi ki a Riot Games címe.

Hirdetés

A League of Legends megjelenése óta már számos olyan alkotás jelent meg a piacon, ami rövid időn belül elképesztően népszerű lett, hiszen elég csak az Overwatch-ra vagy épp a Fortnite-ra gondolni. Ám ennek ellenére a MOBA még mindig stabilan tartja magát, és hatalmas a rajongótábora.

Hirdetés

A statisztikákkal foglalkozó Sandvine nemrég közzétett egy jelentést, amiből az derült ki, hogy a League of Legends az online játékos forgalom 26.42%-át teszi ki világszerte, ezzel pedig eléggé elhúzott vetélytársaitól. A második helyen a Fortnite áll 14.89%-kal, a harmadik helyezett pedig a 12.05%-on álló Overwatch.

Régiókra lebontott adatokat is kaptunk, így kiderült, hogy amíg Európában, a Közel-Keleten, illetve Afrikában a League of Legends a csúcs, addig például Amerikában a Fortnite van az első helyen, az ázsiai és csendes-óceáni térségben pedig a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Ha kíváncsiak vagytok még több érdekességre, akkor mindenképp csekkoljátok a Sandvine felmérését.

Ti játszotok valamelyik alkotással? Akármelyiket is toljátok, nevezzetek az MNEB-re!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)