Hirdetés

League of Legends - hamarosan érkezik az új PvE mód, az Odyssey: Extraction

|

Az új trailerrel pedig már hangolódhatunk is a mókára.

Hirdetés

A League of Legends legújabb frissítése, a 8.18-as sorszámú patch már szeptember 12-én, vagyis ezen a héten szerdán élesedik. Az Odyssey esemény keretein belül rengeteg új skin, emotikon, ikon és küldetés jutalom lesz elérhető, illetve belevethetjük magunkat az Odyssey: Extraction PvE kalandba is.

Hirdetés

Az új játékmódban öt nehézségi szinten eshetünk neki a kihívásoknak, és Epic skint szerezhetünk Jinx, Yasuo, Sona, Malphite és Ziggs számára, valamint egy Kayn Legendary skint is bezsákolhatunk. Az Odyssey kapcsán érkezett egy új trailer is. A mókás bemutató Jinx szemszögéből játszódik a Morning Star hajón, és kapunk egy kis ízelítőt az új skinekből is. Nézzétek meg ti is alább:

Nektek hogy tetszik az új esemény, várjátok már az Odyssey-t? És az MNEB-et, melynek keretében a LoL is kiemelt figeylmet kap?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)