Hirdetés

League of Legends - hamarosan megújul az On My Way ping

|

Nemsokára élesedik a játék legújabb frissítése, amely a szokásos nerfek és buffok mellett egy kommunikációs újítást is hoz majd.

Hirdetés

A Riot Games már a soron következő, 8.21-es sorszámú patchen dolgozik, és ezúttal kicsit több dologba nyúlnak bele a különböző karakterek balance-változtatásain kívül.

Hirdetés

A League of Legends egyik dizájnere, Andrei van Roon osztotta meg Twitteren, hogy a Patch 8.21-ben várhatóan Kai'Sa és Pyke kap nerfet, Corkit pedig kicsit erősebbé fogják tenni. Ezeken kívül viszont fontos változtatás lesz, hogy az On My Way (vagy röviden OMW) ping is változni fog.

A fejlesztőcsapat tervei szerint ping hangeffektjén úgy fognak változtatni, hogy az attól függjön, a használója milyen messzire van éppen a megjelölt célponttól. Minél távolabb áll valaki a jelöléstől, annál nagyobb lesz a ping visszhangja, így a többiek is gyorsan feldolgozhatják az információt, milyen gyorsan fog odaérni a csapattársuk. Érdekes változtatásnak tűnik, ha pedig jól sikerül megoldani, akkor az eddigieknél sokkal praktikusabban és intuitívabban használhatják a játékosok a korábban kicsit bugos OMW pinget.

Ti várjátok már a legújabb változtatásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)