Hirdetés

League of Legends - ma kit gyengítsünk le?

|

Ma reggeltől már minden régió a 4.1-es verzióval szállhat harcba, ami főleg finomításokat és egyensúlybeli változásokat hozott.

Hirdetés

Nem csak az LCS színpadán indult be az élet. A lassan 3 hónapja tartó preseason a végéhez ért az új frissítéssel, ami a 4.1-es nevet viseli, ezzel jelezve, hogy egy új évad kezdete ez. A 2014-es szezon ugyan még nem indult el (a napokban várható a ladder reset), de a változások nagy része már életbelépett.

Ez utóbbiak viszont nem annyira izgalmasak. A 4.1-es frissítés javarészt a bajnokok egyensúlyozására szolgál. Érdemes megemlíteni például, hogy Annie stun képessége jócskán gyengült, legalábbis a játék korai szakaszában. Később (11. szinttől) visszakapja az 1,75 másodpercig tartó bénítását, de addig csak 1,25/1,5 másodpercre fagyasztja meg az ellenfelét. Ennek kompenzálására az ultimate képességének cooldown ideje 120/100/80 másodpercre csökkentették, az állandó 120 helyett. Tibbers vihar várható.

Hasonlóan járt sokak kedvenc közelharcosa, Riven, aki szintén a meccsek korai szakaszában volt komoly probléma (legalábbis a Riot szerint). Kicsit átrendezték a Q - Broken Wings képességének skálázódását, de ha jobban utána számolunk, akkor kiderül, hogy a late game sebzése még növekedett is. Hasonló módosítások érték a liga több bajnokát, talán csak Shyvana és Nasus esetében mondható el, hogy ténylegesen gyengébbek lettek. Ha kíváncsiak vagytok a teljes patch note-ra, itt megtaláljátok. Alant látható a 2014-es Season új bejelentkezési képernyője, ami még nem élesedett, így valószínűleg csak azután láthatjátok majd a játékban, hogy megtörtént a ladder eredmények törlése. 

Sok újdonság vár még ránk a közeljövőben, melyekről a Riot egy kis teaser oldalt is összeállított. Ti meddig jutottatok a preseason során, és kinek szurkoltok a most indult LCS versenysorozatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)