Hirdetés

League of Legends - már tesztelhető az Auto Chess ihlette játékmód

|

Jelenleg csak azok élvezhetik, akik hozzáférnek a PBE szerverekhez, de ennek köszönhetően már szinte mindent tudunk róla.

Hirdetés

Teamfight Tactics néven készíti el a Riot Games a saját, Auto Chess-inspirálta játékmódját. A lényeg ugyanaz, mint ott: aranyból veszünk figurákat, lerakjuk őket az asztalra, aztán nézzük, ahogy szétverik az ellenségeiket. Ha nem sikerül, akkor sebződünk és idővel kiesünk.

Hirdetés

A Riot néhány csavart eszközölt a játékmódon, de ami ennél is érdekesebb, hogy a Teamfight Tactics rengeteg saját feature-t is kap. Saját loot és battle pass rendszer készül hozzá rengeteg kozmetikai kiegészítő mellett, és még pályaskineket is szerezhetünk a TFT-s csatatérhez.

Egyelőre nem biztos, hogy a játékmód a következő frissítéssel meg is jelenik, de remélhetőleg a Riot Games nem fogja sokáig a PBE-n tartani a mókát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)