Hirdetés

League of Legends - megérkezett az új Poppy videója

|

Holnap érkezik a régóta várt rework, aminek részleteiről a tegnap éjjel érkezett Champion Spotlightból értesülhetünk.

Hirdetés

A League of Legends hőseinek hatalmas és egyre növekvő száma miatt indokolt, hogy a régebbi harcosokat újra kiadják, kicsit a játék jelenlegi formájához igazítva azt. Ez történt most az egyik legrégebbi bajnokkal, Poppyval is. A kis yordle minden tekintetben átalakult.

A Riot teljesen átdolgozta a karaktert: új modellek, új splash artok, és új képességek (az E-t leszámítva). A cél kimondottan az volt, hogy az eredeti bajnok meglehetősen problémás felszerelését átalakítsák egy könnyen érthető, mégis összetett csomagra. Az új Poppy ráadásul megkapta a játék legmókásabb ultimate képességét is, amivel kilométerekre lehet elkalapácsolni az ellenfelet.

Érdemes még megjegyezni, hogy Poppy az első bajnok a League-ben, aki teljes arc-animációt kapott. Ennek a technikának az áldásos hatásait már láthattuk a néhány napja megjelent Dragon Trainer Tristana skinen is.

Az új Poppy holnap érkezik az 5.24-es frissítéssel, ami a League of Legends karácsonyi tartalmait is elhozza majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)