Hirdetés

League of Legends - fürge harcos lesz Qiyana

|

Nemrég megtudtuk, ki lesz a népszerű MOBA következő bajnoka, most pedig azt is megnézhetjük, mit tud.

Hirdetés

Tegnap bemutatkozott a League of Legends soron következő hőse, Qiyana, aki hamarosan már a játékban is elérhetővé válik. Előtte azonban a Riot összedobott egy videót, amiben bemutatja nekünk, mi mindenre lesz képes Ixaocan uralkodónője.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy Qiyana a különböző elemeket hívja segítségül harc közben, de azt is megtudtuk, hogy pontosan milyen képességei is lesznek. Az új karakter egy gyorsan mozgó assassin lesz, így ebben a tekintetben hasonlít majd Zedre és Yasuóra, és valószínűleg sok kellemetlen pillanatot okoz majd az ADC-knek.

Qiyana a fegyverével és a közelben lévő falak, bokrok, folyók segítségével különféle támadásokat indíthat, és több dash képességet is kap, amivel pillanatokon belül egyik helyről a másikra ugorhat. Külön érdekesség, hogy a játékos választhatja ki, milyen természeti elemmel legyen felerősítve Qiyana fegyvere, így lehet taktikázni is.

Hogy tetszik az új karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)